LinkedIn door updates nog effectiever

Een aantal updates aan het netwerk van LinkedIn moeten er komend jaar voor zorgen dat de geliefde website onder (jong) professionals haar gebruikers straks nog effectiever van dienst kan zijn.

Dit blijkt uit de officiële blog van LinkedIn die dinsdag online werd gezet. In vervolg zullen mensen in je netwerk direct worden weergegeven wanneer hij of zij werkt bij het bedrijf waarin je geïnteresseerd bent of waar je een vacature van bekijkt. Ook is het voor werkzoekenden vanaf nu mogelijk om alvast een blik te werpen op het profiel van eventuele naaste collega’s, doordat werknemers met een soortgelijke functie binnen dezelfde onderneming directer zichtbaar zijn. Wanneer er tegen betaling wordt gekozen voor LinkedIn Gold is het zelfs mogelijk om te bekijken hoeveel mensen een onderneming recentelijk heeft aangenomen.

Hiernaast wordt er door de update ook onderscheid gemaakt tussen afdelingen binnen een weergegeven organisatie en is het mogelijk om te zien aan welke opleidingsinstituten recentelijke aangenomen gebruikers hun opleiding hebben gevolgd.

Op dit moment worden de vernieuwingen getest door een beperkt aantal gebruikers in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. De bedoeling is dat de update begin komend jaar voor alle gebruikers wordt uitgerold.

bron: nu.nl

 

LinkedIn 2

Geplaatst in Alle nieuws