Projectmedewerker HR (2-3 maanden)

Projectmedewerker HR (2-3 maanden)

In deze projectopdracht kun je mooie ervaring op doen in het HR vak. Jij bent degene die de basis legt op het gebied van functieprofielen, taken en bevoegdheden. Je haalt de informatie intern op en verwerkt deze tot logische documenten.

De functie

Haal je je energie uit een gehele organisatie in beeld brengen?  en de taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden bepalen van de afzonderlijke afdelingen? Lijkt het je vervolgens leuk om een beoordelingssysteem op te zetten waarin wij kunnen waarborgen dat wij de juiste competenties in huis hebben of kunnen bepalen welke competenties nog ontwikkeld moeten worden bij bepaalde medewerkers. Wil je je verdiepen in ons hr systeem? het op informele wijze met onze medewerkers communiceren en doorlopend in contact blijven met hen, waarbij wij kunnen monitoren hoe het met de medewerker gaat en waar er nog winst te behalen is, hetzij in processen, hetzij in het welbevinden van onze medewerkers. Je bent onderdeel van de HR afdeling. Door het project dat jij gaat uitvoeren zul je juist samenwerken met alle afdelingen binnen ons bedrijf. Je verbindt alle lijntjes aan elkaar, je houdt overzicht op het groter geheel, je denkt mee over de juiste toekenning van competenties. Deze opdrachten zijn geen probleem voor jou, sterker nog… dit is voor jou een uitdaging! Jij gaat iets neerzetten wat ervoor zorgt dat de organisatie in control blijft en goed voorbereid is op de toekomst.

Over de opdrachtgever

Deze internationale organisatie, toeleverancier van de bouw is een duurzame partner in glasoplossingen Zij vervaardigen bouw-, auto- en specialiteiten glas markt in 30 landen op vier continenten. Zij leveren aan glaszetters, aannemers, schilders, kozijnfabrikanten en gevelbouwers, maar ook architecten en overheden.

Een informeel no-nonsense bedrijf. Belangrijk voor hen is het leveren van kwaliteit, het hanteren van korte lijnen met de klanten en afspraken nakomen.

Eisen

Je bent communicatief sterk en in staat helder te communiceren met medewerkers op diverse niveaus. Aangezien dit een nationaal project is is talenkennis geen issue. Innovatie staat bij de werkgever altijd centraal. De organisatie heeft de missie om zogeheten ‘Value Added’ producten te ontwikkelen en de medewerkers hun talenten te laten benutten.

Wij zien jou het liefst enthousiast en makkelijk toegankelijk. Je houdt ervan om strategisch en beleidsmatig mee te denken. Daarnaast ben je proactief, georganiseerd en gestructureerd. Je beschikt over een HBO opleidingsniveau. Het zou prachtig zijn als je werkervaring (stage ervaring) hebt in een soortgelijke opdracht, maar dit is zeker niet noodzakelijk. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is wel van belang en eveneens kennis van MS Office.

Wat wij bieden

Deze functie is flexibel in te vullen. Wij zoeken iemand voor 24-40 uur per week. Hoeveel uur je per dag komt werken willen we graag samen met jou overleggen. 

Een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een plekje in een gezellig en hecht team waar iedereen op elk niveau makkelijk toegankelijk is, laagdrempelig dus. Het biedt jou de mogelijkheid om met de gehele organisatie, op alle niveaus, in aanraking te komen. Een goed salaris hoort erbij. We dagen je graag uit om onze te helpen met onze duurzame oplossingen. Wij hebben oog voor jouw ambities, gezondheid en persoonlijke voorkeuren. 

Wat ga je doen

Je belangrijkste taak bestaat uit het updaten van het beoordelingssysteem en de functieomschrijvingen. Tevens ga je je verdiepen in het gehele bedrijf waarna jij per afdeling de belangrijke taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden kunt bepalen en de Skill Matrix kunt updaten. In dit gehele proces krijg je vanzelfsprekend de medewerking, ondersteuning en informatie van de medewerkers waar nodig. Het betreft een duidelijk afgebakend project waarbij je in aanraking zult komen met alle afdelingen in de organisatie op alle vestigingen. Je krijgt hierdoor beeld bij het gehele proces binnen het bedrijf, hoe is de samenwerking, welke taken volgen welke taken op en waar liggen de verantwoordelijkheden. Een vernieuwende blik van jou, over hoe het wellicht anders of beter kan, juichen zij ook zeker toe. Jouw inbreng doet er toe!

Vakgebied: Human Resources Locatie: Overijssel Uren: 24 tot 40 uur

Solliciteer op deze functie

Ben jij enthousiast geraakt van deze vacature? Solliciteer hier voor deze functie!