Online Retail Specialist

Online Retail Specialist

Je bent verantwoordelijk voor het succes van een aantal mooie merken, in de home & living branche, op de meest relevante en internationale marketplaces.

De functie

Als online retail specialist ben je verantwoordelijk voor het succes van de merken op de meest relevante en internationale marketplaces. Je gaat onderdeel uitmaken van het e-commerce team en rapporteert aan de E-commerce Manager.  Je wordt verantwoordelijk voor de marketplace strategie alsmede de verkoopresultaten van de aangewezen merken. In eerste instantie zal de voornaamste focus liggen op het opzetten/verder optimaliseren van marketplaces in Duitsland en Frankrijk, waarna de rest van Europa zal volgen.  Het verbeteren van de product content van bestaande producten op marketplaces (in samenspraak met de online content specialist) behoren tot je taken, net als het begeleiden van nieuwe productintroducties op marketplaces. Je werkt mee aan de implementatie op nieuwe platformen van de start tot de livegang

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever, actief in de home & living branche, heeft een overtuigend assortiment voor zowel de consument, online platformen en e-tailers, alsook retail partners in binnen- en buiten Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige producten en concepten aan hun klanten. Hun succes is gebaseerd op innovatie en toewijding aan kwaliteit.

Eisen

Idealiter heb je al hands-on ervaring in het beheren en optimaliseren van een Marketplace business en  hebt ervaring met ChannelEngine of een andere marketplace integrator. Je Engels en Nederlands zijn op heel goed niveau en je werkt gestructureerd en dynamisch. Je zorgt dus voor de juiste prioriteiten maar weet wanneer je snel (commercieel) moet schakelen. Je bent graag operationeel bezig!

Wat wij bieden

Een professionele werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke inbreng, ontwikkeling en gezelligheid met met enthousiaste collega’s.  Je krijgt aantrekkelijke personeelskorting op alle merken en werkt voor gave producten en merken.

Wat ga je doen

Vakgebied: Marketing / Communicatie Locatie: Overijssel Uren: 32 tot 40 uur

Solliciteer op deze functie

Ben jij enthousiast geraakt van deze vacature? Solliciteer hier voor deze functie!