Voor organisaties

YPD is uw businesspartner! Met een team van samenwerkende ondernemers, ondersteunen wij organisaties bij vraagstukken rondom het recruitmentproces en hr.

Onze werkwijze

Door maatwerk te bieden ondersteunen de ervaren recruiters en hr- en organisatieconsultants vele organisaties al sinds 2004 bij hun vraagstukken. Partnerschap is de belangrijkste waarde, wij werken altijd met als doel een “langdurige samenwerking”, onze klanten zijn onze partners!
Bij YPD kan je terecht voor de onderstaande diensten:

Meer dan 500 partners!

Als eerste op de hoogte van beschikbare professionals?

Wat zeggen mensen over YPD?

Het contact is correct, adequaat en tevens erg plezierig. Er wordt goed aangevoeld welk type personen goed in ons relatief jonge team en bij onze organisatie passen.

André Straatman

Chief Operation Officer | Wastoren

Voor mij en de organisatie is YPD altijd in staat geweest aan onze vraag te voldoen. Van E-commerce, binnendienst tot de CFO en interim controller. Ze denken mee en kennen de markt.

Emiel Nijhoff

CFO | Hemsson Group

Dankzij YPD heb ik nu weer een uitdagende baan gevonden waar ik veel energie uit haal. Nadat je bent begonnen is er ook nog contact omdat ze graag willen weten of je goed op je plek zit. Kortom een betrokken en fijne personeelsdienst die doet wat ze zeggen!

Laurens

Inside Sales

Ik wist echt niet wat ik wilde totdat ik een goed gesprek had gehad met Doreen. Ze gaf me richting en vond een paar weken later een baan die op mijn lijf geschreven is. Ben zo blij!

Sarah

Adviseur Vastgoed

Mijn ervaring met YPD is erg goed bevallen. Vanaf het eerste contactmoment ben ik erg goed geholpen. Aardig, professioneel en vooral inlevingsvermogen.

Gabriel

Online marketeer

Zeer fijne hulp bij het vinden van een studenten bijbaan! Erg bedankt.

Lieuwe Schoppers

Werknemer

YPD is geweldig! Ik begon met mijn parttime baan binnen 3 weken nadat ik contact met ze had opgenomen. Ze hebben me zelfs begeleid toen ik mijn belastingaangifte deed. Echt professionele houding.

Mayuresh Konda

Werknemer

YPD kijkt niet alleen naar een CV maar ook of de persoon past binnen de cultuur van het bedrijf en of de persoon samen met en voor het team een nieuwe input en aanvulling kan geven aan een bedrijf. Het moet niet alleen voor het bedrijf een aanwinst zijn maar ook een nieuwe bestemming zijn voor de kandidaat.

Robert

Internationaal Accountmanager

Dankzij Nadia ben ik helemaal gelukkig met mijn werk. Na mijn sollicitatie een glimlach van oor tot oor die er nu nog steeds op zit. Ze luistert niet alleen naar werknemer maar ook naar de werkgever en daaruit is dit sprookje ontstaan. Inmiddels vast contract in de pocket en heel gelukkig met mijn plekje in het bedrijf.

Mariska

Werknemer