Over ons

Sinds 2004 de partner bij groeiambities voor commerciële organisaties en ambitieuze professionals

YPD is een recruitmentorganisatie met twee kantoren in Oost-Nederland. De organisatie ondersteunt al bijna 20 jaar organisaties bij hun personeel/recruitment vraagstukken. Onze doelgroep van kandidaten bestaat uit MBO+/HBO/WO kandidaten. De belangrijkste waarden binnen YPD zijn groei en samenwerking.

Doreen Langendonk

Partner | Recruiter

Mascha Bakx

Founder | Interim & W&S Consultant

Nadia Nijenhuis

Partner | Recruiter

Jesse Klopman

Partner | Recruitmentmarketeer

Gerjan Bremmer

Partner | Interim & Organisatie Consultant

Daan Loohuis

Partner | Student Bemiddeling

Quintijn van Helsdingen

Partner | Student Bemiddeling

Vivian Kraanen

Office Assistent | PA

Rokay Haafkens

Partner | Recruiter

Gerjan Bremmer

Partner | Interim & Organisatie Consultant

Nadia Nijenhuis

Partner | Recruiter

Onze professionals Onze opdrachtgevers Wij willen groeien!

Binnen YPD werken we met meerdere partners. De ondernemende partners beschikken allemaal over hun eigen expertise en ervaring binnen verschillende branches. Hierdoor is er altijd een partner die de vraag van onze opdrachtgevers en professionals goed begrijpt. De partners werken gezamenlijk aan de organisatie YPD, hierdoor is YPD de ideale sparringpartner voor ondernemers en ambitieuze professionals.
Wat jij kan verwachten van YPD als partner:
Actieve vacatures
0 +
Geholpen kandidaten
0 +
Partners
0 +

Wat zeggen mensen over YPD?

Het contact is correct, adequaat en tevens erg plezierig. Er wordt goed aangevoeld welk type personen goed in ons relatief jonge team en bij onze organisatie passen.

André Straatman

Chief Operation Officer | Wastoren

Voor mij en de organisatie is YPD altijd in staat geweest aan onze vraag te voldoen. Van E-commerce, binnendienst tot de CFO en interim controller. Ze denken mee en kennen de markt.

Emiel Nijhoff

CFO | Hemsson Group

Dankzij YPD heb ik nu weer een uitdagende baan gevonden waar ik veel energie uit haal. Nadat je bent begonnen is er ook nog contact omdat ze graag willen weten of je goed op je plek zit. Kortom een betrokken en fijne personeelsdienst die doet wat ze zeggen!

Laurens

Inside Sales

Ik wist echt niet wat ik wilde totdat ik een goed gesprek had gehad met Doreen. Ze gaf me richting en vond een paar weken later een baan die op mijn lijf geschreven is. Ben zo blij!

Sarah

Adviseur Vastgoed

Mijn ervaring met YPD is erg goed bevallen. Vanaf het eerste contactmoment ben ik erg goed geholpen. Aardig, professioneel en vooral inlevingsvermogen.

Gabriel

Online marketeer

Zeer fijne hulp bij het vinden van een studenten bijbaan! Erg bedankt.

Lieuwe Schoppers

Werknemer

YPD is geweldig! Ik begon met mijn parttime baan binnen 3 weken nadat ik contact met ze had opgenomen. Ze hebben me zelfs begeleid toen ik mijn belastingaangifte deed. Echt professionele houding.

Mayuresh Konda

Werknemer

YPD kijkt niet alleen naar een CV maar ook of de persoon past binnen de cultuur van het bedrijf en of de persoon samen met en voor het team een nieuwe input en aanvulling kan geven aan een bedrijf. Het moet niet alleen voor het bedrijf een aanwinst zijn maar ook een nieuwe bestemming zijn voor de kandidaat.

Robert

Internationaal Accountmanager

Dankzij Nadia ben ik helemaal gelukkig met mijn werk. Na mijn sollicitatie een glimlach van oor tot oor die er nu nog steeds op zit. Ze luistert niet alleen naar werknemer maar ook naar de werkgever en daaruit is dit sprookje ontstaan. Inmiddels vast contract in de pocket en heel gelukkig met mijn plekje in het bedrijf.

Mariska

Werknemer

Werving & Selectie

Langdurige samenwerking waarin een professional direct bij de organisatie in dienst treedt. YPD is partner in het werven en selecteren van de meest geschikte professionals.

HRM | Organisatie Advies & Ondersteuning

Ter ondersteuning en voor advies is YPD de partner voor alle oplossingen op HR-gebied. Inzet TMA, DISC Analyses, Assessments en veel andere oplossingen voor een complex HR-vraagstuk.

Interim Bemiddeling

Tijdelijke samenwerking waarin een professional als zelfstandige bij de organisatie aan de slag gaat. YPD bezit een groot netwerk van interimmers en bemiddelt deze in verschillende vakgebieden.

Onze oplossingen

Een team van gedreven en enthousiaste mensen die u graag ondersteunt bij het vinden en/of invullen van vacatures, zowel voor interim als voor vaste posities. Met volhardendheid, een brede expertise en een groot netwerk verrast YPD u graag.