Inside Sales medewerker

Inside Sales medewerker

Ben jij een gedreven en resultaatgerichte professional met een passie voor internationale verkoop? Heb je ervaring in het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van sterke zakelijke relaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Als Inside Sales Medewerker speel jij een cruciale rol als de spil van de binnendienst voor onze verlichtingsmerken. Dit betreft voornamelijk ons premium merk. Het merk ontwikkelt zich razendsnel op internationaal niveau. Binnen dit domein zal jij specifiek verantwoordelijk worden voor de markten in de DACH-regio, Frankrijk, Scandinavië, Groot-Brittannië en Amerika.

Jouw belangrijkste taken omvatten onder andere het adviseren van klanten, het efficiënt afhandelen van bestellingen en het zorgvuldig beantwoorden en oplossen van vragen en klachten. Je biedt waardevolle ondersteuning aan de buitendienst en bewaakt nauwgezet het orderproces om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Als Inside Sales Medewerker ben je een vertrouwd aanspreekpunt voor onze klanten en jouw expertise stelt hen in staat weloverwogen beslissingen te nemen. Je bent gedreven om uitstekende service te leveren en klanttevredenheid te waarborgen. Door je nauwe samenwerking met sales collega’s en andere betrokken partijen, draag je bij aan het succes van onze verlichtingsmerken op internationaal niveau.

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een dynamische en snelgroeiend bedrijvef met toonaangevende en inspirerende merken in de home & living markt. De organisatie is onderverdeeld onder twee business units. De Business Unit Textiel draagt merken onder zich, maar ook een digital only brand. De Business Unit Verlichting bestaat uit merken gericht op buitenverlichting. De merken worden internationaal gedistribueerd, dit gebeurt zowel naar de retail, alsook naar online partners.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige producten en concepten. Het team streeft er altijd naar om de verwachtingen van klanten te overtreffen en hen de best mogelijke ervaring te bieden. Wil jij jezelf ontwikkelen en heb jij het in je om altijd beter te willen worden en vind je het leuk om administratieve taken af te wisselen met commerciële taken, dan is dit een prachtige kans bij een uniek bedrijf in zijn soort.

Eisen

 • Je bent commercieel gedreven en resultaatgericht. 
 • Het behalen van verkoopdoelstellingen en het bevorderen van de omzetgroei zijn essentieel in deze rol; 
 • Je bent communicatief sterk in een internationale en dynamische omgeving; 
 • Je hebt organisatorische vaardigheden, weet van aanpakken, kan goed prioriteiten stellen en multitasken; 
 • Je werkt procesmatig en gestructureerd; 
 • Ervaring met SAP en/of AFAS Profit is een pré; 
 • Ervaring met groothandels- en productieactiviteiten is een pré; 
 • Goede kennis van de Engelse taal is een must, een goede kennis van de Duitse en Franse taal is van grote meerwaarde; 
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie in een ondernemende en zich ontwikkelende organisatie; 
 • Werken in een levendige en dynamische werkomgeving; 
 • Een professionele werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke inbreng, ontwikkeling en gezelligheid; 
 • Het betreft een functie voor 32-40 uur per week.

Wat ga je doen

Wil jij een sleutelrol spelen in de internationale groei en heb je de drive om het verschil te maken bij onze opdrachtgever? Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen.

Vakgebied: Commercieel Locatie: Overijssel Uren: 24 tot 40 uur

Solliciteer op deze functie

Ben jij enthousiast geraakt van deze vacature? Solliciteer hier voor deze functie!