Werkvoorbereider utiliteitsbouw

Werkvoorbereider utiliteitsbouw

Als Werkvoorbereider ben je van a tot z betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van de bouwprojecten. Samen met de uitvoerder en de projectleider ben je verantwoordelijk voor een grondige voorbereiding.

De functie

Je werkt aan een groot project, of aan meerdere kleine projecten tegelijkertijd. Na de projectoverdracht zorg jij ervoor dat de verschillende onderdelen van de bouw worden opgestart. Dit doe je in overleg met de uitvoerder. Ook vertaal je de technische verkoopomschrijving naar concrete inkoopposten. 

De afdeling  bestaat uit een jonge, energieke groep mensen die zich iedere dag weer 100% inzet om voor de klant een bedrijfspand te bouwen dat aan al de wensen voldoet. Van de fundering tot en met de afbouw; zij regelen alles voor de klant. Elke dag werken ze hard om de prachtige projecten tot een succes te maken. Daarnaast vinden ze het ook belangrijk dat ze plezier hebben in het werk en als team goed samenwerken. De cultuur is warm en nuchter. Collega’s hebben veel voor elkaar over en werken echt samen!

 

 

 

 

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever ontwerpt en realiseert bedrijfspanden van hoogwaardige kwaliteit, waarmee hun opdrachtgevers klaar zijn voor de toekomst. Er komen de meest uiteenlopende projecten voorbij: van een hypermodern kantoor met een opslaghal tot een machinewerkplaats of complete fabriek. 

Eisen

 • Een afgeronde hbo opleiding Bouwkunde.
 • Meerdere jaren relevante werkervaring.
 • Kennis van en ervaring met Autocad, Revit en BIM.
 • Je bent een kei in communiceren en deelt je technische kennis graag met anderen.
 • Je bent in staat zelf inhoudelijke details te bepalen en werkt kostenbewust.
 • Je kunt goed plannen, werkt graag in teamverband en neemt initiatief en verantwoordelijkheid.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. Ze zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van hen. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben ze als team aandacht voor elkaar. Zij zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van de organisatie. Doen waar je goed in bent, dan bereiken ze samen het beste resultaat! 

Zij besteden daarom veel aandacht aan de ontwikkeling van de medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Zij hechten veel waarde aan een goede werk-privébalans. Daarnaast stroomt het ondernemersbloed door de organisatie. Zij zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daaraan kun jij met jouw kennis en ervaring een belangrijke bijdrage leveren!

Het geboden salaris hangt af van je ervaring en zal tussen de 3500-4500 bruto per maand bedragen

Wat ga je doen

 • Je werkt projectonderdelen uit en bereidt deze voor met de contractpartijen.
 • Je stelt een projectplanning op, die je bewaakt en afstemt met alle betrokken partijen.
 • Je werkt projecten uit van voorlopig- of definitief ontwerp tot een uitvoeringsgereed ontwerp en werkt in het projectteam samen tot en met de oplevering van de projecten. Dit doe je op technisch en financieel gebied.
 • Je bezoekt regelmatig de bouwplaats, waar je afspraken maakt met je uitvoerder en andere bouwpartners. Je zorgt ervoor dat iedereen zijn afspraken nakomt.
 • Daarnaast denk je mee over onze processen en draag je verbetervoorstellen aan.
Vakgebied: Bouw Locatie: Overijssel Uren: 32 tot 40 uur

Solliciteer op deze functie

Ben jij enthousiast geraakt van deze vacature? Solliciteer hier voor deze functie!